Over ons

Over ons

Het bedrijf is ontstaan vanuit Alltech Fluids Solution BV, het voormalige Tanktechniek BV. In 2015 kregen wij de vraag om een robot te ontwikkelen, die tankinspecties mogelijk maakt zonder menselijke betreding.

Na een aantal prototypes werd uiteindelijk eind 2015 de Tankviewer gepresenteerd. In de volgende jaren kregen wij steeds meer de vraag om ook inspecties te doen in alle vormen van wateropslag en waterwegen.

In het jaar 2019 hebben wij de naam van de werkmaatschappij veranderd in Alltech Tanks & Robots Inspections. Hiervoor was de ontwikkelde robot niet geschikt en zijn wij opzoek gegaan naar een ander type robot.

Na lang zoeken kwamen wij bij deeptrekker uit Canada terecht en hebben toen een aantal robots aangeschaft. Echter kwamen wij tot de ontdekking dat ons werk erg specialistisch is en er een aantal aanpassingen moesten plaatsvinden aan deze robots.

Vanaf 1 januari 2021 zal Alltech Tank & Robot Inspections zelfstandig doorgaan als Inspectie Robots. Door het zelfstandig doorgaan kunnen wij ons focussen op de verdere ontwikkeling van de specialistische robots en rapportages.

Onze missie is dan ook: het blijven ontwikkelen van de robots, zodat wij de marktleider van de Benelux worden.