Even voorstellen: onze nieuwe collega

Even voorstellen: onze nieuwe collega

Quincy is begin januari begonnen bij Inspectie Robots als (hulp)inspecteur in opleiding, en sinds mei vervult ze ook de functie van vrachtwagenchauffeuse. Wellicht heeft u Quincy al gezien of gesproken, maar wij stellen onze nieuwe collega graag aan u voor.

‘’Ik ben Quincy, opgegroeid in Zwanenburg en mag mij sinds afgelopen januari lid noemen van het bedrijf, Inspectie Robots. Dankzij Inspectie Robots heb ik de kans gekregen om mijn vrachtwagenbewijs te halen, waar ik bij mijn vorige werkgevers niet de kans voor kreeg. Ik heb hiervoor een aantal jaar gewerkt als bijrijdster en vuilnisvrouw. Nu kan ik eindelijk doen waar ik altijd van droomde: rijden in een vrachtwagen!

Als (hulp)inspecteur / vrachtwagenchaffeuse rijdt ik het hele land door om de nodige onderwaterinspecties uit te voeren. Dit doe ik samen met Ronald. Samen vormen we een sterk team en zijn we goed op elkaar in gespeeld. Elke dag leer ik weer een beetje bij. Zeker als het gaat om de interessante onderwaterinspecties, die ik mag assisteren.

De veelzijdigheid van deze baan is daarom erg leuk; geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Het is leuk om een deel uit te maken van dit kleine bedrijf. Je bent geen nummertje, maar een groot aandeel in de organisatie. Daarnaast krijg ik de kans om mij te ontwikkelen tot iemand die ik wil worden, een allround vrachtwagenchaffeuse met technische kennis.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *