E-scooters lokaliseren in de Duitse Rijn

E-scooters lokaliseren in de Duitse Rijn

Meer dan 500 e-scooters zijn de afgelopen maanden in de Duitse Rijn geland – ingegeven door roekeloze gebruikers. De verhuurbedrijven staan onder kritiek en moeten de roestende scooters uit de rivier halen. Burgemeester Andreas Hupke van Keulen sprak onlangs over het feit dat het gedrag van de bedrijven grenst aan “milieucriminaliteit”. Daar komt nu verandering in! H2O-drones en Inspectie Robots hebben opdracht gekregen om de scooters te lokaliseren met behulp van een onderwaterdrone, en ze eruit de rivier vissen. De grensoverschrijdende samenwerking heeft zelfs het Duitse nieuws gehaald. Lees het artikel van BILD hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *